netguide.ro | Horoscop | Categorii | Domenii .ro

​Dietele fara gluten nu reduc riscul de boli cardiovasculare (studiu)
Consumul de alimente fara gluten nu reduce riscul de boli cardiace, arata un studiu publicat de British Medical Journal si citat de Live Science. In plus, cercetatorii au descoperit ca o dieta fara gluten poate chiar sa provoace probleme de sanatate, in conditiile in care persoanele care nu consuma gluten au tendinta de a reduce consumul de cereale integrale, un ingredient care este legat de reducerea riscului de boli cardiovasculare. ... mai mult
Hotnews.ro Science / 2017-05-03 12:48:48

Articole similare
Intoleranţa la gluten. Care sunt alimentele interzise (2011-05-14 16:38:58)
Dieta vegetariana modifica ADN-ul uman, de-a lungul generatiilor, crescand riscul de cancer si boli cardiovasculare - studiu (2017-03-20 10:05:59)
Iaşi: Percheziţii ale DNA la Institutul de Boli Cardiovasculare. (2012-04-05 02:34:18)
UPDATE. Iaşi: Percheziţii ale DNA la Institutul de Boli Cardiovasculare. (2012-04-05 03:34:30)
Operaţii cu jandarmul la uşă: Efectul anchetelor DNA la Institutul de Boli Cardiovasculare ... (2012-04-09 13:19:15)




Timp executie : 0.11 secunde
din care 2 accesari ale bazei de date : 0.11 secunde
Stock Photos | Free Images | Sid.ro | Mobila PAL | Alfatech | Anunturi Web
©2003-2025 netguide.ro


eXTReMe Tracker