netguide.ro | Horoscop | Categorii | Domenii .ro

Consumul de fructe şi legume reduce riscul de cancer pulmonar.
Consumul variat de fructe si legume diminueaza riscul de declansare a unor tipuri de cancer pulmonar in cazul persoanelor care fumeaza, potrivit unui studiu citat de Mediafax. "Chiar daca renuntarea la fumat reprezinta actiunea preventiva cea mai importanta in ceea ce priveste reducerea riscului de declansare a cancerului pulmonar, consumul mai multor varietati de legume si fructe poate reduce si el acest risc, indiferent de cantitate", a declarat medicul H. Bas Bueno-de-Mesquita, de la ... ... mai mult
Romania Libera / 2010-08-31 07:36:14

Articole similare
Ceaiul reduce riscul de cancer ovarian. (2010-05-31 10:27:14)
STUDIU. Efectul fructelor proaspete asupra diabetului de tip II (2013-08-30 08:47:27)
Campania ’5 porţii de legume, fructe sau suc de fructe’, în grădiniţe (2013-05-08 23:56:32)
Ce efecte au fructele şi legumele asupra cancerului?. (2010-04-11 06:01:36)
Un aliment de post reduce la jumătate riscul cancerului pulmonar (2013-04-11 22:03:35)




Timp executie : 0.04 secunde
din care 2 accesari ale bazei de date : 0.03 secunde
Stock Photos | Free Images | Sid.ro | Mobila PAL | Alfatech | Anunturi Web
©2003-2018 netguide.ro


eXTReMe Tracker